Over ons

Ons verhaal

Oprichting

New Vekama werd opgericht door Hilde De Saedeleir op 30 juni 1999, door overname van de handelsactiviteiten van de firma Vekama, een groothandel in accessoires voor het vervaardigen van automatten.

Beginjaren

In onze beginjaren runde Hilde de zaak helemaal alleen, en hadden wij slechts een beperkt aanbod aan bevestigingssystemen en PP afboordgaren. Samen met de snel evoluerende automobielmarkt, evolueerde ook ons aanbod. Ondertussen hebben wij ons gespecialiseerd in originele en universele bevestigingssystemen voor automatten, waarvan wij er ondertussen 31 verschillende in ons gamma hebben.

Bevestigingssystemen & meer

Behalve voor bevestigingssystemen, kunnen onze klanten ook bij ons terecht voor alle andere accessoires zoals afboordgaren, hakplaten en kapstokken. Wij mogen dan ook gerust stellen dat wij onze klanten zowat het meest gevarieerde aanbod bieden van wat er op de markt te vinden is.

Ons team

Samen met het groeiende aantal klanten, groeide ook de nood aan extra personeel om onze service te blijven garanderen. In 2005 kwam Evelien in dienst, en tot op vandaag is zij nog steeds een vaste en betrouwbare waarde binnen ons bedrijf. Didier heeft het team vervoegd in 2011.

Extra personeel = extra groei

Extra personeel betekent ook extra groeimogelijkheden. In 2007 besloten wij tot de aankoop van een borduurmachine. In eerste instantie om te voldoen aan de vraag naar geborduurde logo’s voor automatten. Ondertussen hebben wij 3 industriële borduurmachines en heeft ons cliënteel zich ook uitgebreid naar andere sectoren, met in hoofdzaak de ruitersport.

Eigen beheer

Door de steeds toenemende prijsdruk op de markt hebben wij 3 jaar geleden de keuze gemaakt om voor bepaalde artikels de productie in eigen beheer te nemen. Ondertussen kunnen wij met enige fierheid zeggen dat wij voor 8 verschillende bevestigingssystemen en 1 hakplaat onze eigen matrijzen hebben. Het spuitgieten gebeurt met hoogwaardige grondstof die voldoet aan de strenge eisen van de markt.

Nieuwe locatie

In Februari 2018 heeft Elien besloten om mede zaakvoerder te worden van New Vekama en hebben wij beslist om het bedrijf te verhuizen naar onze nieuwe locatie in Moorsel.

Samen met onze klanten kijken wij uit naar een volgende 20 jaar New Vekama!

© 2019 New Vekama. All Rights Reserved